De Showgirl lifestyle

Wil jij je net zo glamorous voelen als een showgirl? Met de items in deze webshop hoopt Fay jou te inspireren om je vrouwelijkheid te omarmen en volledig in je kracht te staan! Shop hier luxe tepelkwastjes, lippenstift en prachtige handgemaakte accessoires.

 

 

[products category=”showgirl-lifestyle” cat_operator=”AND”]

Fay Loren

Fay is begonnen met deze webshop omdat ze als burlesque showgirl prachtige handgemaakte kostuums draagt, en anderen vrouwen hetzelfde luxe gevoel wil laten ervaren en ze doen stralen!

De meeste producten zijn ontwikkeld door vrouwelijke ondernemers. De items van Fay’s eigen label The Showgirl Lifestyle zijn door haar zelf ontworpen en worden met de hand gemaakt in Amsterdam.
Door in deze webshop te shoppen maak je niet alleen je eigen leven mooier, je support ook Fay in deze lastige Corona tijden. Fay is full-time burlesque artiest maar heeft door de maatregelingen al bijna twee jaar nauwelijks op kunnen treden. Ze kan niet wachten om jullie weer te entertainen vanaf het podium. Nu inspireert ze jou graag met deze webshop om net zo glamorous en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan als een burlesque showgirl!

 

 

[products category=”merchandise” cat_operator=”AND”]