Huur een gigantisch Champagneglas

Performance

The Champagne glass

It is possible to rent at Fay’s Champagneglas for a commercial or film production, for example.

The glass is available with Fay, but can also be rented separately.

Like for example for a commercial with an actress in the champagne glass.

The glass was on display in:
-Girls of Pleasure season 2.6
-De Kuyper 325 years commercial
-Schorem calendar 2018
-Focus Magazine Cover

Get in touch for prices and options

Sneak peak

Over het huren van het Champagneglas

Het glas is te huur als gigantisch champagne decor, maar het is natuurlijk naar ieder drankje te stylen. Zoals een gigantisch cocktailglas, levensgroot martini glas, mega cosmopolitain, en ga zo maar door…

Het champagneglas te huur voor bijvoorbeeld:

  • Een commercial
  • Filmproductie
  • Serie opnames

Het glas is helaas niet beschikbaar als (podium) prop voor artiesten. Uiteraard is het wel mogelijk om Fay met haar Champagneglas te boeken voor een show.

Terug in de tijd met het champagne glas

Zo geschiede het, in 2017 schaft Fay haar eerste champagne glas aan. De plaatjes uit de jaren 20 zijn moeilijk te achterhalen maar de eerste bekende burlesque artieste die een champagne act doet in een levensgroot champagneglas is Rita Atlanta in de jaren 1950. Zij wordt zó bekend met haar champagne act dat ze ‘The Champagne Girl’ word genoemd en treedt met haar glas op in verschillende nachtclubs in Amerika. Dit groeit uit tot zo’n populair beeld dat het levensgrote champagne glas veelvoudig word gebruikt in film en voor advertenties in de jaren 50 en 60. In de late jaren 90 maakt Dita von Teese burlesque weer populair en bracht zo ook het champagne glas terug. Samen met Catherine D’lish, ontwikkelt ze rond die tijd zowel een duo act als haar iconische solo champagne act. Ze gebruikt voor haar act zowel een champagne als een levensgroot martini glas. Deze treedt ze nog steeds over de hele wereld op.

Nu is de champagne act niet meer weg te denken uit de burlesque wereld. Toch is Fay de eerste artiest die beschikt over een glas in Nederland en die is nu te huur.