Champagne act

Performance

Champagne act

Verras jouw gasten met de meest spectaculaire burlesque show!
In de champagne act draagt Fay een prachtig handgemaakt kostuum. Ze danst met een struisvogel boa waarna ze een bad neemt in haar levensgrote champagneglas.

Fun fact: Fay heeft het met Swarovski beklede glas zelf ontworpen en gedecoreert.

Perfect passend bij een Great Gatsby thema avond of feest. Fay heeft haar Champagne act opgetreden voor o.a. &C Magazine, The Seafood Bar en Holland Casino.

Act kan eindigen met tepelkwastjes of er kan een BH’tje aanblijven.

Deze act kan ook geboekt worden met achtergrond dansers.

Speelduur 11 minuten
Prijsindicatie vanaf €750,-
Ook beschikbaar met 2 of 4 achtergrond dansers  

Sneak peak

Over de champagneglas act

Het champagne glas waar Fay in optreedt is door haar zelf ontworpen perfect passend bij haar kostuum, en boa. Zo is het in exact dezelfde prachtige zilvergrijs tint gecoat. Het framewerk is gemaakt door een decorbouwer en Fay heeft haar champagne glas zelf gedecoreerd met 10.000 Swarosvki kristallen.

Fay Loren is met haar champagne glas te boeken als een spectaculaire champagne act, fantastisch op ieder podium! De show bestaat uit:

  • een klassieke striptease
  • bad in levensgroot champagne glas
  • hostess openingsdrankje (optioneel)

In deze act laat Fay Loren een stijlvolle burlesque striptease zien gevolgd door een bad in een gigantische champagne glas. Anderen zouden zeggen een Martini glas, dat laten we aan u over om te beslissen. U kunt kiezen voor een hostess pakket waarbij ze uw gasten een heerlijk glaasje champagne inschenkt. Het glas kan bij de entree geplaatst worden voor een verfrissend en spectaculair welkomstdrankje.

De champagne act is een van de meest iconische burlesque acts ooit. Fay raakt voor het eerste geïnspireerd om een champagne act te doen door de prachtige plaatjes jaren 20 van de vorige eeuw van pin-ups en danseressen in champagne glazen. De beslissing is snel gemaakt: ze moet ook een glas hebben!

Terug in de tijd met de champagne act

Zo geschiede het, in 2017 schaft Fay haar eerste champagne glas aan. De plaatjes uit de jaren 20 zijn moeilijk te achterhalen maar de eerste bekende burlesque artieste die een champagne act doet in een levensgroot champagneglas is Rita Atlanta in de jaren 1950. Zij wordt zó bekend met haar champagne act dat ze ‘The Champagne Girl’ word genoemd en treedt met haar glas op in verschillende nachtclubs in Amerika. Dit groeit uit tot zo’n populair beeld dat het levensgrote champagne glas veelvoudig word gebruikt in film en voor advertenties in de jaren 50 en 60. In de late jaren 90 maakt Dita von Teese burlesque weer populair en bracht zo ook het champagne glas terug. Samen met Catherine D’lish, ontwikkelt ze rond die tijd zowel een duo act als haar iconische solo champagne act. Ze gebruikt voor haar act zowel een champagne als een levensgroot martini glas. Deze treedt ze nog steeds over de hele wereld op.

Nu is de champagne act niet meer weg te denken uit de burlesque wereld. Toch is Fay de eerste artiest die beschikt over een glas in Nederland en heeft ze haar eerste glas inmiddels ingewisseld voor een nieuw op maat gemaakt design. Met Svarovski bekleed, want die zijn voor altijd en voor elke gelegenheid.

Het is ook mogelijk om het Champagne glas los te huren, klik hier voor meer informatie.