Champagne act

Performance

Champagne act

In deze champagne act draagt Fay een prachtig handgemaakt kostuum. Ze danst met een struisvogel boa alvorens ze in haar levensgrote champagneglas baddert. Fun fact: Fay ontwierp het met Swarovski beklede glas zelf.

Verras jouw gasten met de meest spectaculaire burlesque show.
Perfect passend bij een Great Gatsby thema avond. Deze show is eerder vertoond bij o.a. &C Magazine, The Seafood Bar en Holland Casino. Daarnaast is hij ook geschikt voor intiemere soirées.

Speelduur 13 minuten
Prijsindicatie vanaf €650,-
 

Sneak peak

Fay’s champagne glas

Het champagne glas waar Fay in optreedt is door haar zelf ontworpen perfect passend bij haar kostuum, en boa. Zo is het in exact dezelfde prachtige zilvergrijs tint gecoat. Het framewerk is gemaakt door een decorbouwer en Fay heeft haar champagne glas zelf gedecoreerd met 10.000 Swarosvki kristallen.

Fay Loren is met haar champagne glas te boeken als een spectaculaire champagne act, fantastisch op ieder podium! In deze act laat Fay Loren een stijlvolle burlesque striptease zien gevolgd door een bad in een gigantische Champagne glas of Martini glas. Maar ze is ook in te zetten als champagne hostess. Waarbij ze uw gasten een heerlijk glaasje champagne inschenkt vanuit haar champagneglas. Het glas kan bij de entree geplaatst worden voor een heerlijk welkomstdrankje.

De champagne act is een van de meest iconische burlesque acts ooit. Fay raakte voor het eerste geïnspireerd om een champagne act te doen door de prachtige plaatjes jaren 20 van de vorige eeuw van pin-ups en danseressen in champagne glazen.

Een korte geschiedenisles over de champagne act

De eerste bekende burlesque artieste die een champagne act deed in een levensgroot champagneglas was Rita Atlanta in de jaren 1950. Zij werd zo bekend met haar champagne act dat ze The Champagne Girl werd genoemd en trad met haar glas op in verschillende nachtclubs in Amerika. Dit werd zo’n populair beeld dat het levensgrote champagne glas veelvoudig werd gebruikt in film en voor advertentie in de jaren 1950 en 1960.

In de late jaren 90 maakt Dita von Teese burlesque weer populaire en bracht zo ook het champagne glas terug! Samen met Catherine D’lish, ontwikkelde ze zowel een duo act als haar iconische solo champagne act. Deze trad ze over de hele wereld op en gebruikt voor haar act zowel een champagne als een levensgroot martini glas.

Nu is de champagne act niet meer weg te denken uit de burlesque wereld.