Fay’s Gids voor Persoonlijke Groei & Verleiding

In een wereld waarin vrouwen zo snel oordelen over elkaar, wil ik met burlesque laten zien dat wij niet moeten vastzitten aan regels of beperkingen als het gaat om het tonen van onze kracht en vrouwelijkheid. Schud jaloezie en onzekerheid van je af en doorbreek de kaders die je beperken om jezelf te zijn. Door respect te hebben voor jezelf en voor je eigen lichaam leer je ook respect hebben voor andere vrouwen. Laten we elkaar vooral versterken en stimuleren om onze dromen waar te maken. Wat die droom dan ook is!

Fay Loren

 

Blog

Burlesque Kleding Tips

De nummer 1 reden dat ik burlesque danseres ben geworden is door de prachtige kleding! Misschien heb jij binnenkort wel een feestje en zou je graag in burlesque style gaan, in dit blog geef ik tips om je outfit meer burlesque glamour te geven.

Blog

Danseres in Champagneglas

De danseres in Champagneglas is zo'n iconische act dat ik heb besloten een heel blog hieraan te wijden. Ik zal wat vertellen over de geschiedenis van danseressen in Champagneglazen en iets over mijn eigen Champagne act.

Blog

Wat is Burlesque dansen?

Burlesque is een dans waarin het vieren van vrouwelijkheid centraal staat. In deze dans ontdoet de burlesque danseres zich langzaam en stijlvol van haar kostuum met nadruk op de tease.

Blog

Hoe ik mijn eigen taart ontwierp voor mijn nieuwe danseres uit taart act

Altijd al benieuwd naar de beroemde danseres uit taart act? Ik heb een unieke versie van de feestelijke show ontwikkelt. In deze post lees je over hoe de verrassingsact al decennia wordt opgetreden op decadente feesten over de hele wereld en nu ook door mij!

Blog

Zo pak je uit op je besloten feest in corona-tijd

Goed nieuws! Vanaf 1 juli mogen we volop feesten met een ongelimiteerd aantal mensen. Toch moeten we voorzichtig blijven. Daarom heb ik mijn acts afgestemd zodat ze overal passen, op kleine feestjes en grote evenementen.

Blog

Met deze tips wordt je zelf een burlesque artiest

Hoe wordt je een burlesque artiest? of wil jij zelf burlesque danseres worden? In deze blog zal ik wat vertellen over hoe ik begonnen ben en geef ik tips hoe jij zelf het podium kan betreden als Burlesque artiest!

Blog

Mijn favorite hideaway

Ik hou van groen! En dan vooral het groen van planten en de natuur. Lees hier over mijn favorite hideway in het hartje van Amsterdam.

Blog

De Showgirl Workout (voor iedereen)

Voor mij als artiest is het essentieel om een goede conditie te hebben en me fit te voelen. Daarom train ik wekelijks met mijn personal trainer Robbert Miedema. We hebben een video gemaakt van onze favoriete workout zodat jij die ook zelf thuis kan doen!

Blog

7 Tips om de Glitter Crash te overwinnen

De glitter crash is een bekend fenomeen in de Burlesque wereld. Een avond vol spanning, spotlichten en applaus geeft een ontzettende kick. Helaas komt het vaak met een lichte domper in de daaropvolgende dagen. Lees hier hoe ik daarmee om ga!

Blog

Showgirl ochtend ritueel

Een goed ochtend ritueel is essentieel voor mij! Ik heb best een hectisch leven als artiest. Een ochtend ritueel help me om me meer structuur te geven aan mijn dagen.