Over Fay

Als 16-jarige maakt Fay Loren voor het eerst kennis met burlesque. De vintagestijl en pin-up inspiratie is haar als dochter van echte Rockabilly’s niet onbekend, maar de glamour, schoonheid en vooral de kracht van deze vrouwen laat zien, raakt Fay diep. Tijdens deze show in Amsterdam ziet zij vrouwen van verschillende leeftijden en in alle vormen en maten hun eigen Burlesque-act opvoeren. Een kunstvorm die alle passies van Fay behelst; dans, acteren, zang en vooral zelfstandigheid.

Met een ijzersterke discipline en motivatie begint Fay op deze jonge leeftijd aan haar weg naar succes. Én met een duidelijk doel voor ogen: burlesque naar een hoger niveau tillen en andere vrouwen inspireren.

‘’

Op dat moment kwam alles samen. Mijn rock-’n-roll opvoeding, mijn liefde voor vintage en pin-up, maar vooral mijn verlangen om op het podium verantwoordelijk te zijn voor mijn eigen act. Het voelde onbegrensd. Er waren geen regels, geen richtlijnen. Er was alleen respect voor elkaar en voor dat wat eenieder deed.

Fay Loren

 

 

Het Team

Jullia Willinge

boekingen en administratie

Julia Willinge

Isabel Lara Vega

vormgeving en copywriting

Isabel Lara Vega

public relations

Dayna PR