Grand Burlesque Night Out

Op zaterdag 17 februari co-produceer ik de grootste burlesque show ooit in Nederland. Dit te gelegenheid van het Amsterdam Burlesque Festival. Een 3 daags festival over de gehele stad met spectaculaire shows!

Ervaar een onvergetelijke avond vol Tease op het grootste (maar toch intiem) feest van het Amsterdam Burlesque Festival!

Ontdek de unieke wereld van burlesque, waar sensualiteit, humor en vrijheid samenkomen. Bewonder extravagante kostuums, vier ‘body positivity’ en geniet van betoverende striptease-acts. Lady Marmalade leidt de avond met meer dan een dozijn lokale en internationale artiesten, met als kers op de taart Fay Loren in haar iconische champagneglas act.

Dans, flirt en geniet na de show van verfrissende drankjes op de Retro en Vintage ‘Burlesque Beats’ van DJ Charley en DJ Dionysius. Kom ‘Dressed to impress’ in Hollywood glamour, renaissance stijl of masked madness, en beleef een nacht geïnspireerd door The Great Gatsby, Moulin Rouge en meer.

Ook JIJ bent een ster op deze burlesque avond!

 

Sneak peak

Meer dan een dozijn lokale EN internationale artiesten brengen vintage stijl EN verassende nieuwe acts. Op het podium schitteren o.a. body postvity queen: Bustie La Tish, powerhouse Miss Behave, drag/burlesque performer Eve Fatale, Boylesque door de Amerikaanse Chocoloate Show Boy, mystieke Medusa act door de Engelse Lily Lustre en veel meer fantastische artiesten die later aangekondigd worden.

Met als kers op de taart Fay Loren. Zij zal schitteren in haar gigantische champagneglas, omringd door adembenemende showdansers. Met haar ‘glamorous and empowering’ burlesque-shows heeft ze de wereld veroverd, van Las Vegas tot Istanbul.

Deze betoverende ervaring brengt je terug naar de gouden jaren van de revue; cabaret, dans, zang, humor en magie. Soms sensueel maar nooit ordinair.

Tussen de optredens en na afloop van de show nodigen we je uit om te dansen, te flirten en te genieten van verfrissende drankjes en chique cocktails. De Retro en Vintage ‘Burlesque Beats’ van de meest ervaren DJ’s in dit genre; DJ Charley (Retrolicious) en DJ Dionysius (Paradiso etc.), zullen de sfeer verder opzwepen en de nacht transformeren tot een topfeest.

Kom ‘Dressed to impress‘ voor een uitstapje in deze nachtclub terwijl de Candy Girls het publiek trakteren waan je je in een Hollywood musical of film-noir/glamour filmset, alsof Marilyn Monroe en Betty Page ieder moment binnen kunnen komen wandelen.
Denk aan films als The Great Gatsby, Boardwalk Empire, Peaky Blinders, Moulin Rouge en Babylon.

Dress Code: golden-era Hollywood, risquée renaissance of masked madness. De roaring 20s, fabulous 40s of the vrolijke 50s tot de sexy 60s, en je bent zelf onderdeel van de show!