Blog

Burlesque Kleding Tips

12 november 2021

De nummer 1 reden dat ik burlesque danseres ben geworden is door de prachtige kleding! Misschien heb jij binnenkort wel een feestje en zou je graag in burlesque style gaan, in dit blog geef ik tips om je outfit meer burlesque glamour te geven.

De burlesque look

Bij burlesque kleding denk je direct aan tepelkwastjes, korsetten en veel veren. Gedragen door de prachtige showgirls uit de Moulin Rouge, danseressen uit Chicago en de flappers in Great Gatsby. 

Tijdens mijn shows draag ik helemaal opmaat gemaakte kostuums waarbij ieder onderdeel bij elkaar past, versierd met Swarovski kristallen en veel veren.

Maar tijdens het uitgaan of in het dagelijks leven vindt ik ook leuk om me in burlesque style te kleden! Soms draag ik naar een feestje delen van mijn kostuum als accessoires, zoals bijvoorbeeld een veren boa of handschoenen. Zo geef ik net de showgirl vibe aan mijn outfit.

Shop Burlesque Tepelkwastjes Roze

Misschien heb jij wel een burlesque, Great Gatsby of Moulin Rouge feestje binnenkort?Ik heb een lijstje met tips gemaakt om jou outfits burlesque glamour te geven. 

En neem ook een kijkje in mijn webshop met luxe burlesque accessoires, genaamd de Showgirl Lifestyle. Of volg ons op Instagram

Burlesque webshop
Ga naar de webshop

Burlesque Kleding tips, voor de stijlvolle look

-Draag handschoenen Ik hou zelf veel van mesh handschoenen, in zwart of juist een mooie kleur! In mijn webshop heb ik een paar met luxe struisvogel veren. Bekijk ze hier.

burlesque handschoenen
Burlesque handschoenen

-Voeg veren toe Veren en burlesque zijn een onafscheidelijk duo. Dus voor de burlesque look voeg je wat veren toe aan je outfit. Denk aan bijvoorbeeld een boa of een hoofdtooi met een veer.

In mijn webshop verkoop ik veren broches gemaakt van prachtige struisvogel veren en Swarovski kristallen (Foto onder). Bekijk die hier

Burlesque lookBroche van struisvogel veren

-Hul je in je lievelingsparfum Vrouwen met zelfvertrouwen stralen dat uit. Ik vindt het heerlijk om mijn favoriete parfum te dragen, dat geeft me een gevoel van luxe.

-Draag underwear als outerwear Sommig ondergoed mag zeker gezien worden! Een chique onderjurk kan heel sexy als avondjurk. Ik draag zelf wel eens een korset over mijn kleding heen. Voor de ultieme burlesque look.

burlesque oorbellen
burlesque oorbellen

-Glimmende accessoires Burlesque danseressen kleden zich vaak met Swarovski kristallen bedekte kostuums. Om ook zo’n luxe uitstraling aan jou look toe te voegen kan je bijvoorbeeld kiezen voor een accessoires met kristallen.

-Mannenpak Voor mij is het mannenpak de perfecte burlesque kleding. Voor de ultieme Marlene Dietrich vibe.

-Rode lippenstift Voor een sexy classic look, shop hier de perfecte rood (https://www.fayloren.com/product/lippenstift-monroe-red/)

 

Lippenstift Fay Loren

 

burlesque haarband

Burlesque Kleding
burlesque uitgaan