Blog

Hoe boek je Burlesque Artiest Fay Loren?

21 oktober 2023

Boek een burlesque act voor uw feest of evenement. Een feest is natuurlijk niet compleet zonder entertainment! Laat uw gasten versteld staan van de schoonheid en tease van Burlesque. Heel geschikt als burlesque entertainment voor feesten met als themas als bijvoorbeeld Great Gatsby, Roaring 20’s, Moulin Rouge, Peaky Blinders of Hollywood.

Burlesque act op uw event

Burlesque is een dans waarin het vieren van vrouwelijkheid centraal staat. In de roaring 20’s werd burlesque populair en is nu weer helemaal terug! Nu denk je misschien, is burlesque niet voor een mannelijk publiek? Maar niets is minder waar. Fay wordt voornamelijk geboekt voor een burlesque act door vrouwen voor een gemixt publiek of overwegend vrouwen publiek.

Een burlesque act is erg geschikt als entertainment voor een bedrijsfeesten, bruiloften, verjaardagen en jubilea. Losse burlesque acts zijn tussen de 5 en 15 minuten. Maar u kunt bij Fay Loren ook een volledige show afnemen met meerdere artiesten, showgirls en hostessen.

In haar Burlesque act’s laat Fay een elegante striptease zien met de nadruk op de tease. Fay’s acts blijven altijd stijlvol en ze ‘stript’ nooit verder dan haar tepelkwastjes en string. Er altijd gekozen worden de act ‘meer gekleed’ te houden. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een zangset in burlesque style af te nemen. Geeft vooral uw wensen aan dat kunnen wij met een mooi voorstel komen!

Hoe een burlesque act te boeken

-Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Geef aan in het bericht wat de datum en locatie is van uw event of feest.

-Binnen 24 uur ontvangt uw reactie met beschikbaarheid en een overzicht met de verschillende act’s en bijbehorende prijzen. Een overzicht van de burlesque act’s is ook hier te vinden.

-Als u aangeeft geïnteresseerd te zijn in een burlesque act dan plaatsen we een optie voor je. We kunnen dan over de email of telefonisch contact hebben over de gewenste invulling en entertainment. U ontvangt dan ook de rider met de benodigdheden voor de gekozen act of show.

-Weet u wat u wil boeken? Dan kunt u het entertainment bevestigen. Voor de bevestigen vragen we een aanbetaling van 25% van het total bedrag. De overige 75% betaald u na de show.

Fay trad op voor onder anderen Het Grachten Festival, Heineken, Cartier, Ventuno, La Nostra Gigi,  Satchmo.