Video

Champagne glass

In deze video ziet u Fay’s burlesqueshow ‘Pink Champagne’, waarin zij in haar gigantische champagneglas baddert. Deze act is Fay Loren’s meest populaire act voor speciale evenementen zoals gala’s, dinershows, bedrijfsfeesten en bruiloften.

The Classic Tease

Fay laat haar Classic Tease zien tijdens de show Valentease van Club Burlesque in theater Zuiderkroon in Antwerpen. Film en editing door Jef Callens

The Gentlelady

Bekijk Fay Loren’s nieuwst act The Gentlelady, gefilmd op de prachtige lokatie Mayer Manor. Deze act is een mix tussen magie, cabaret en burlesque. Ze komt op gekleed in een pak met hoge hoed. Langzaam ontdoet ze zich van het kostuum en sluit af met een betoverende waaierdans met gigantische fazantenveren waaiers.

The Teaser

In deze video is een preview te zien van verschillende acts die Fay Loren. Bekijk in deze video fragmenten van de Waaierdans, Boa tease, Take it off en de Boudoir act.

Spuiten en Slikken

Bekijk Fay Loren in het programma Spuiten en Slikken. In deze video is een kort optreden te zien van Fay Loren daarnaast geeft ze een interview over de in’s and out’s van de burlesque wereld en hoe het is om burlesque artiest te zijn.

Classic Tease op live muziek!

Voor een artiest is niets fijner dan het optreden op live muziek, zo ook voor Fay Loren. In deze video is haar Classic Tease act te zien op live muziek in De Rode Hoed door Stichting Muziek buiten de Concertzaal, Club Classique. Arrangement door Bela Horvat.