Shows

Pink Champagne

Fay Loren laat een sophisticated burlesque striptease zien gevolgd door een bad in een gigantische champagne of martini glas. Klik hier om alvast een preview te zien van deze act.
Speelduur 6:45 min
boeken

De shows van Fay Loren

Boek één of meerdere van de onderstaande acts voor uw evenement. Fay Loren maakt ook shows speciaal opmaat. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Prijs per act vanaf €250,- ex BTW
Contact

Gentle Lady

Gekleed als een sophisticated Gentlelady in een smoking en hoge hoed verschijnt Fay Loren. Met een hint van magie ontdoet zij zich langzaam van haar kostuum en betoverd u met haar waaierdans.
Speelduur 7:00 min
boeken

Burlesque Classic Tease

Deze act is de showgirl droom. Zoals een danseres uit Las Vegas is zij gekleed in een schitterend kostuum  bestaand uit vele lagen, glitter en diamanten.
Speelduur 5 min
boeken

Waaierdans

Een klassieke burlesque dans met blauwe struisvogelveren waaiers. De waaierdans is een van de meest iconische burlesque acts. Deze show geeft glamour aan ieder evenement.
Speelduur 5 min
boeken

Burlesque Boudoir

Boudoir Burlesque begint met een schaduwspel die de illusie wekt alsof u door een sleutelgat gluurt. Achter het doek vandaag gekomen kleed ze zich aan voor een speciale avond.
Speelduur 4:04 min
boeken

Marilyn Monroe

Fay Loren is niet alleen burlesque danseres, zij is ook de Nederlandse Marilyn Monroe Look alike. Tijdens deze act zingt Fay nummers van Marilyn Monroe of kan zij worden ingezet om uw gasten te verwelkomen of op de foto te gaan. Speelduur afhankelijk van het repertoire. Kijk op haar Website voor meer info.
boeken

Champagne Hostess

Laat Fay Loren uw gasten verwelkomen vanuit haar gigantische champagne glas.

Speelduur 30 tot max 60 min

boeken